dimarts, 29 de juliol del 2008

trobada alzina, juliol 08


veig q ningu se n'ha adonat, quin és el lloc de la imatge?
per tercer any ens trobem u retrobem altre cop a l'alzina.. per uns és el dia, per d'altres és un dia.. per tots es especial..
el més jove el Pau, de 19 dies.. el més gran algun dels avis amb milers de nits..
tothom té les seves imatges.. jo moltes, infinites.. que em hagut de reinterpretar al llarg del temps.. les bones i les no tant..
i tothom en té un igual, la teva Pau..
no parlaré de tu aquí, per això hi ha el teu bloc..
com vaig apendre en el seu dia, hi ha paraules estrella.. diapositiva, mort, canvi, vida.. i no tot es pot expressar amb paraules.. de fet el més important acostuma a ser aixís.. sempre ens quedaran els ulls per expresar-ho..
per això us he posat aquí unes imatges..
tarda de xarrera i joc de pistes.. regar l'alzina amb aigua pura i reestructuració del llibre en blanc.. vespre de jalos i més xarrera durant la posta..
nit de xarrera, danses amb música en directe en condicions i cançons més i menys afinades sota les estrelles.. més o menys dormida segons la son i la Nica q feia de les seves..
mati de cares cansades, esmorzars i kfes a ca la iaia..
hores de bona companyia.. espero q tothom n'estigui si més no content..
gràcies a tots i totes
slaute
a comentar clickar

CADE a l'agulla del Centenar, juliol 08

me vengo de..
fa mesos que no anava al manicomi vertical.. A.F. i sembla q començo a tenir el dit en condicions :) no serà la via de la nostre vida po ja comença a tenir ambient.. i després de dos dies de força vi i massa ratafía.. millor dues nits.. no està mal..
en aquesta foto podeu veure l'únic cop que el Dani va riure en tota la via ;) que tampoc.. pel temps que feia que no sortia, es pot dir que se'n va sortir bastant dignement.. sembla que el tenim agafant un ritme fanàtic i fantàstic.. tot deixant de banda una de les seves màximes: más vale cinta en mano que metros volando.. fotos xules..
a comentar clickar

inmersions Dani i Pilar & Co, Juliol 08

aquí hi ha la història d'un dilluns i un dimarts..
dies d'inmersions a Tamariu i Tossa amb vespre de sardines, vi i formatge a tocar de mar i nit de lluna plena a la sorra de Calella de Palafrugell..
dues inmersions amb el Jordi, Gerard i Sergi des de barca, fondes, maques e interessant i marxades.. buceo tècnico de DECOs..
i dues a de platja de relax, desnitrogenació i orientació (bastant interessants per ser Tossa.. no les coneixía, visca els prejudícis), de buceo recreatívo i desDECOs.. on vam cohincidir amb els botifloxis motars, un nova espècia de superbombers ;)
mucho que aprender al descender..
a comentar clickar

dimecres, 23 de juliol del 2008

Pirineos Sur, Juliol 08

mogut mogut està aquest juliol..
entre visites, favors i concerts hem atravessat tot els Pirineus centrals, de Pont de Suert a Sallent de Gallego..
dies per escalar granit a Cavallers, calcari a Santorens i Rodellar..
dies de concerts a Taüll i al Pirineos Sur..
dies d'activitats varies com la ferrata de la Virgen i el barranc de la Peonera a la sierra de Guara..
dies de Crisu amb la Roser i riures amb el Concus Club.. cuidaoooo, vosotros os habeis metido algo (acusació directa al Xan), Luís (al estil hooligan) y el por qué por qué por qué (sonoritat borratxa) entre d'altres hits de la nit ;) es van barrejar amb unes aigues cristalines ideals per a la ressaca..
dies carretera.. 5 en concret..
i diumenge a la nit sopar a Lavall d'Anglesola per planejar les inmersions del dilluns, po això són unes altres fotos i ara no les tinc..
slaute a totes..
a comentar clickar

diumenge, 13 de juliol del 2008

transegre, juliol 08

un any més tornem a ser a l'aigua del Segre..
aquest cop, seran catamarans o no seran.. era el lema, i bueno no aguantaran tant com la Kon-tiki po tampoc fa falta travessar ek Pacífic amb elles.. tot i les inclemències meteorològiques de pluja atempestada de vent i fred, les quals ens van provocar alguna baixa hipotèrmica i moltes maldicions vam sortir airosos del repte.. disfrutant del dia, els rems i els companys més o menys mariners entre empentes, crits, rialles, fotos, canons i galledes d'aigua..
la tragèdia q va assolar divendres nit Balaguer, en que un tornado va deixar sense tendes més d'un, arbres algun carrer i llum a tothom es va superar airosament, arribant el gruix de l'expedició desprès dels fets :)
el q no ens escapem és d'un sinistre al camió de transport de material.. el qual encara s'ha d'avaluar el danys :( cap intoxicat ni lesionat, res greu..
aquí hi ha algunes fotos per anar fent boca, tot i que falten les d'alguna càmara..
a comentar clickar

torretour juliol 08

com sabeu ha començat el Tour de France.. Valverde ha perdut el mallot groc fa uns dies..
he decidit fer algun dia a l'etapa mítica del Tourmalete.. de moment he començat el Torretour :) que consisteix en anar a visitar a la família e amics a les torretes de guaita.. de moment sóc el Vadeverde, i tampoc porto el mallot groc.. lo just per sortir de visites amb la bici de carrtera, que uf com cansa !:)
1a etapa: Vilaredes-Castelladrall al 9 de juliol
2a etapa: Can Massana-Sta. Cecília-Can Massana al 14 de juliol
3a etapa: St. Vicens-Monistrol Montserrat-Monestir-Creu dels escolans, retorn en cotxe ;) 28 al de juliol
a comentar clickar

dilluns, 7 de juliol del 2008

inmersió Pilar Juliol 08

llarg i bon cap de setmana el passat..
fotos, vins, fotos, bombolles, fotos, musiques, fotos i aixís succesivament.. primer reportatge fotogràfic submarí, no guanyaré cap premi po no vegis com quin fanatísme :)
després de les falles d'Isil tocaven les havaneres de Calella de Palafrugell..
enlloc d'una nocturna que queda pendent, un gran sopar amb concert de jazz encara més gran per començar el divendres..
dues inmersions, a Medes i a les coves de la Viuda de l'Escala.. el muntatge de les havaneres del meu avi i un ron cremat a la platja pel disabte..
al diumenge per tancar una inmersió a Medes i un bon sopar..
ara ha passar la narcosi..
merces Mª Pilar, a veure si ho llegeixes ;)
a comentar clickar

dijous, 3 de juliol del 2008

mos veiem?

bones, el 26 de juliol començo vacances i us volia citar a Montserrat..
de fet es mentida po si cola..
el plan seria passar la tarda/vespre/nit d'abre en arbre.. es tracta d'un correbars amb estrelles diferents..
s'ha quedat de les 19 hores en endavant i cal portar algo de menjar i beure, calçat adequat per no sortir a les noticies i una foto, penseu que anem a un parc natural i els nens no poden anar sols ;)