diumenge, 20 d’octubre del 2013


Bons dies a tod@s, 
El temps ha anat passant i tots hem anat marxant..
Ja fa temps que no exposava al cyber món, aprofitaré com a excusa que torno a estar a fora passejant i els esdeveniment que se "avecinan"..

De moment una setmana a Nova Zelanda per canviar la Visa, m'ha donat l'oportunitat de veure com evoluciona la des-reconstrucció de Christchurch e Littletown després del desastre que va suposar els terratrèmols del setembre del 2010.. 
Interessant com es marquen les portes dels edificis on està prohibit l'accés amb un paper vermell i els que esta restringit amb un de groc, molt interessant es l'ús dels contenidors metàlics de vaixells com a bars i botigues (des del primer moment per recuperar la "normalitat" deien ells!!) o com a protecció de possibles enfonsament d'edificis que es volen salvar.. i com després de 3 anys la ciutat lluita per recuperar la "normalitat" després de veure marxar varies desenes de milers de persones, canvi de feina de part de la població (majoritariment masculina) a la construcció, canvis de direcció de carrers i places constants i la seguretat que punxaràs una roda del cotxe al mes.. jo però no vaig tenir la "sort" de sentir cap tremolor..

Aprofitant l'ultima nevada de la temporada vaig anar a esquiar a Mt Hutt, 10 kilometres de cami de carro sense balla de segurat a la cuneta i mig metre acabat de caure va fer l'efecte desitjat per disfrutar del millor dia d'esqui i snow que he tingut mai a l'hemisferi Sud.. i el primer :)

Com a última activitat vaig trobar una bona caminada, "tramping" que en diuen ells.. perfecte pels que no tinguin gaire temps, a 2 hores de l'aeroport amb transport públic!!!!! amb 6 dies et pots fer una idea més que acceptable del dona de si el país: ovelles blanques pintades sobre camps verds; bons espai naturals; pluja, neu, vent i sol al mateix dia; falgueres de tots tipus i alçades; animals com lleons marins, pinguins, dofins, musclos o paua; turisteo de visita a una formatgeria i bon vi, no falta gent local maca que t'agafa fent autoestop i et porta a 130 km/hora per una carretera de curves amb un Porsche descapotable, porquè yo lo valgo.. ;) 
totalment recomenable.. tot i que no em vaig currar gaire les fotos.. :(

petons i abraçades per acabar.. 
sigui bonic.. 

com sempre unes fotos

1 comentari:

Mercè ha dit...

eiiiiiii... hola..... molt bé que tornis escriure-.... al menys anirem sabent el que fas. Aquí no hi ha tant per explicar, jejejeje. Ja ets resident australià no ?????.... doncs bé... a viure i disfrutar !!!!!
Petons

Mercè