dilluns, 11 de maig del 2009

Pic i Pala al Piri, Maig 09

aprofitant qüalsevol excusa com sempre es decideix anar a celebrar que la majoria de nosaltres fem, hem fet o farem 30 anys..
la cita és als Pirineus Aragonesos, Charco poble al costat d'Ainsa entre dijous i diumenge segons convenis laborals i familiars..
el plan és passejar-se durant el dia per algun dels marevellossos racons entre el pre i l'axial Pirineus per sopar i veure el que sigui i convingui durant la nit..
dia de pantan i roca calcària amb trobada general pel divendres, sopar i veure estrelles per acabar treient el cap al "espectacle" orquestra de la festa major, per dir-ho d'alguna manera :)
pujar a caminar per la vall de Pineta entre llac i neus, dinar i una ració de futbol al clàssic de la Lliga, aplastant victòria dels de la tele de l'esquerra en un bar d'ambients.. nit de sentir la Laura i jugar a joc de l'oca Vilassenc i veure entre proves :) hores al cotxe per mi, i plàcida nit per alguns.. aquí, cadauno sabe lo suyo ;)
diumenge de relax, tot i que no hi puc dir res.. no hi era..
dies Pic i Pala, de poques feines pel progrès de la humanitat i grans pel nostre :)
merces a tod@s
per veure fotos
per veure fotos càmara Carles

1 comentari:

Paloma ha dit...

Quina colla més guapa!
Suposo que els has hagut de trobar molt a faltar durant els teus mesos d'absència...
I tú ... fas la mateixa cara feliç de l'altre dia a Arenys.
Gràcies per continuar omplint el teu blog, i que tota la colla tingui una dècada dels 30 molt feliç, començant per tú, es clar!
Petons. Paloma