diumenge, 23 d’agost del 2009

correaigua, agost 09

un any més comença la festa major.. un any més amb tota la feina que això ens comporta, a uns per una banda i als altres per l'altre..
quasi ningú s'escapa..
comença bé i comença com sempre amb el correaigua :)
aquest any per fer-ho diferent i aprofitant que estic per Manresa, em colo desprès de ser expulsat per la màxima autoritat en la materia en un dels grups de treball matinals.. el nostre objectiu omplir d'aire 400 pilotes de platja.. objectiu haig de dir que no tothom té la posibilitat d'assolir en aquesta vida.. també hauria de dir el: cal? :)
amb els antecedents de passar-nos mati i tarda perseguint pilotes per tot l'ajuntament vell decideixo marcar unes lines de treball dures i en cadena.. seguint regles bàsiques aconseguim cadires amb reposabraços a la zona de producció, zona de reciclatge de materials i zona d'enmagatzament aillat.. coses que a simple vista podrien semblar obvies per treballar, no ho són tant en un objectiu com el nostre, repeteixo: 400 pilotes ;)
gràcies a la pasciència de les tècniques, la Nuri, Roser, Anna i Diana.. els moviments inteligent, la rotació de feina i la flexibilitat laboral, la cosa semblava venir de cara al cap d'una hora..
la parada de descans i estudi de posibilitats ens serveix per agafar consciència de la nostra gesta històrica i rehidratar-nos amb els prescecs d'una de les parades del mercat, gent de Lleida que pugen cada disabte al nostre "poble" a pulir fruita i verdura ;)
un fet ineseperat ens agafa per sorpressa.. el Local que ens ha de faciliatar l'accès al edifici i al despatx del tinenet d'alacalde on tenim el nostre taller secret ha abandonat el seu lloc de treball i l'equip queda separat.. res per al director general de l'assumpte que ens aten, dues trucades i l'Azo ens soluciona el contratemps..
i al final res..
con un par de pelotas (i de tetas) se'ns acaben les pilotes..
evidentment la satisfacció i realització personal de d'assolir positivament una feina d'aquestes índole i magnituds no us la podeu imaginar... però no em recrearé amb aquestes minúcies ;)
teniu la sort que l'any que ve hi haurà 5 persones que tindran la possibilitat e sort d'experimentar-la..
això sí, us ho escric aixís petit perquè no ho llegeixi ningú.. la millor experiència de tot plegat és al tirar les pilotes a sobre la massa humana sota el teus peus, envogida pel regal, l'aigua i el fant, entre d'altres dels elements de l'acitivitat que ens atèn.. aquesta però es una activitat que la podeu aconmplir a la tarda, i per tant dormir tot el matí i apuntar-vos a l'organització de tardes, te lo digo i te lo cuento.. :P
per veure fotos

3 comentaris:

Anònim ha dit...

oh my god...this looks like so much fun. i NEED to do this next year...please please please! ;) bridge x

primavera ha dit...

Ens ho vam passar bé inflant les pilotes al balcó de l'Ajuntament! A la tarda va ser més estresant, es trobava a faltar més personal que volgués gaudir de l'espectacle de regalar pilotes a la gent que les esperava amb els braços oberts.
Ja ho sabeu! A la tarda falta gent!
Núria

Roser ha dit...

I què dir de la magnífica banda sonora que ens acompanyava???? Els fabulosos compressors....RRRRRRRR...RRRRR...I MÉS RRRRRRR.... N'hi havia un que semblava que tenia vida i tot! Fantàstic!! Anar inflant pilotes, i intentar col.locar-les on podíem, alguna se n'anava avall i divertiem al personal de les paradetes ;)Feina feta, un bon dinar a cal Medalla i fiestorro remullat que ja va bé per la calor! Animeu-vos que els riures estan garantitzats!
Bones fotos Willy...ou yes!
Roser.