dijous, 18 de febrer del 2010

un blog per una aventura..


com podeu veure al final no hem vaig comprar l'Audi TT, era poc pol·livalent i més incomode que res per viatjar :) el Kangur és ideal..
veien el caire dels esdeveniments i els canvis que se "avecinan" aparco el blog per un temps..
no es que desconecti del món cyber, molt content n'estic de la vostra acollida.. simplement i com podeu llegir al cotxe (gràcies a la feina inestimable de tres P) em mudu de domini..
www.going-bush.com
estamos..

11 comentaris:

Unknown ha dit...

De blog a blog i tiro perquè em tocaaaaaaa!!! Venga, seguim les teves/vostres passes!!! También estamosssss ;)

Roser.

Unknown ha dit...

Ualaaaaa!!! Aprendrem anglès i tot!!! Merci! Bon blog ;) Congratuleishons!!!!

Roser (una altra vegadaaaaa)

Oriol ha dit...

Vamos!!!!!!! el super adhesiu ha fet efecte!!!! :) ara anirem a vore el nou "blog" que pel què vas explicar, segur que és molt interessant.....felicitats i endavant!!!!! (una cosa menys ;) )

primavera ha dit...

Uf ara ja em sabia aquest! Apa un nou repte i en anglès.
Per començar, com que no se anglès: Que vol dir això de "going-busch"? A mi em sona malament, deu ser per lo de Bush. Traducció porfa.
Bé seguirem en l'altre blog doncs
Una abraçada als dos
Núria

Paloma ha dit...

El nou blog ja ha començat molt bé, amb molta informació i el co-protagonisme inestimable de la Bridge, que farà que el meu anglés rovellat millori una mica.Thanks a lot!
Per cert, vaig mirar al meu Oxford Diccionary l'expressió "to go bush" sense trobar resposta. Com que "go" és ir i "bush" és mata en castellà, no voldrà dir "ir a salto de mata"?
Best wishes!
Paloma

willy ha dit...

:)
doncs no ho ser exactament po aquí ho fan servir per anomenar anar al fora de la civilització.. on hi ha aranyes a boscos tropicals al nord, serps als deserts de centre, cocodrils gegants al nordoest.. una ganga vaya :P
a veure si trobem traducció per l'anglès i ho enten tots millor..
un plaer

elena ha dit...

Vamooos, que vindria a ser com un "anar-se'n al monte"! encara que tot plegat sona una mica menys bucòlic i bastant més exòtic del que en principi entendriem per monte!! no? :) En fi, que sigui el que sigui sona bé! guarda't de l'aigua i a disfrutar d'aquest BUSH! un petó

Unknown ha dit...

bé doncs som-hi, ens endinsarem tots en la nova aventura dels blogs, es ben ve com en tintin a Australia,molta sort i a disfrutar

primavera ha dit...

Oh Roser ... es veritat el Tintin!!
És el meu ídol de petita...
No se si el Guillem pot estar a l'altura. Però si no és molt més guapu!

I el Milú?
Núria

Lali ha dit...

A veure si m'aclareixò amb el nou block. Tot un repte per desrobellar l'anglès.

Lali

Ramon Gubianas ha dit...

Eii!! willy! com va la volta a Àustralia?? Ja veig que de puta mare!! Aprofita i fes-la ben grossa que no sempre es pot pre-jubilar un!! Jo ara kurrant a Terrassa, la veritat és que molt bé, això si, com vilafranca impossible!!! una abraçada!