diumenge, 29 de juny del 2008

foc de vivenda Viloví, juny 08

es ven casa a Viloví del Penedès, de dues plantes a reformar.. cuina moblada, llar de foc a terra, calefacció a butà i saló recreatiu amb equip de música estereo.. lloc molt tranquil, bon veinat..
ja era hora :) avui nem tingut una de guapa.. i amb fotos..
a comentar clickar

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Va bé saber-ho...veig que la llar de foc arriba a totes les habitacions ;), el color un pel fosc però es pot canviar!!! Arriben a petar les bombones de butà i es queden sense poble!!! La foto del mirall fumat digna de la peli REC...uhhhh! quin yuyu!!! Bona feina, que ja tocava :)

Anònim ha dit...

Ostres! Quina xamoscada, si és la llar de foc, potser millor treure-la abans de pintar de nou la casa.;) Uff! El que fa l’escalfor, val més que no ens agafi de prop. Bon estiu! Ens veiem a l’Alsina.

uri ha dit...

joder... si arriven a petar les bombones de butà que hi havia no estraiem parlant de casa sinó de solar ja excavat!
fins aviat!

willy ha dit...

encara existeix en el mercat la casa dels seus somnis.. la llar de foc una mica dimensionada sempre es pot deixar la nevera obertas. Tema colors és cosa de la càmara..
s'assegura q no hi ha experiències anteriors d'essers sobrenaturals, es cosa del fotògraf..
cap possibilitat d'encendre de nou la llar de foc, es cosa de diners amb l'home de la càmara per aconseguir declara-la en ruina i edificar un centre comercial.. ;)