dimarts, 16 de setembre del 2008

prova de prejubilació

doncs si.. encara que algu es posi les mans al cap, avui estic tècnicament de festa (q no vull dir farra, sinó mig de trasllat i mig penjat al cybersplai).. pq com va dir un sabi, em sembla que tot s'acaba..
i resulta que em fan fora de la caixa de llumins que he tingut per casa durant aquest últim any llarg.. s'han acabat les reclettes, les ampolles de vi amb formatge i mirar de buscar algun estel en el pam de cel q es dibuixava a la finestra.. les converses en àrab q no entenia i la resta del carisma característic del tant nostre barri antic, en lo bo i en lo dolent.. po avui no estic per parlar d'això..
el fet és que tècnicament no torno a treballar a bombers fins d'aquí un temps, més concretament algun dels 4 primers dies del mes d'abril..;) oseaze que es pot dir que no treballo fins l'any q ve..
a part de donar-vos una mica d'enveja, sempre sana.. aprofito per posar algunes fotos q he recollit per Vilafranca..
La foto del post no es pot dir que hagi estat presa tècnicament treballant (tot i que al final..), ja q sota al casc hi ha el David i està presa durant la crema de la Falla de la festa major Alternativa de Manresa (q com sempre s'organitza a la ciutat qui sap com i qui no.. gràcies a tots el que ho saben ;) ) on vaig poder disfrutar de l'altre costat del asunto, els q el provoquen.. i trobar-me amb el piroman q tots, i dic tots portem dins ;)
apals
per veure fotos

3 comentaris:

Carlos ha dit...

Ideas para estos cuatro meses:
- casarte con una o con uno.
- Hacer una cura de melocotón.
- Ganar 15 kilos mientras te estrujas la cabeza con la letra de "el rap del McDonal´s".
- Ir de compras de ropa bonita tipo "Lacoste" (no te quedaría nada mal ;-))).
- Matricularte en Derecho y aprobar alguna asignatura de libre configuración.
- Ir a visitar a antiguas novias para cumplir una promesa tipo Jesulín y su plaza de toros llena de tías.
- Hacerte socio de un club de filatelia o numismática.
- ..... (muchas otras cosas más).

He releído el texto ... y creo que no me harás ni p..o caso (o igual si ... nunca se sabe).

Bueno, ... me mandas una postal desde Brasil.

Carlos Izquierdo
Departamento de Modernización y Calidad
Ayutamiento de Castellón
12001.
(.... y por fa, que no sea de brasileñas ...que me iré para allá y dejaré la familia y el trabajo)

Anònim ha dit...

Confio que no trobis massa dificultats per anar-te conectant de tant en tant i puguis continuar penjant comentaris i sobretot fotos al blog. Els enganxats d'aquí t'ho agrairem encara que l'enveja ens corsequi.
Molt bon viatge, que tinguis sort, molts bons moments i a disfrutar de la vida, de la gent i de l'energia d'aquelles terres.
Nuri

Anònim ha dit...

Jolin!!!!!, n'hi ha que tenen sort!!, no t'hi posses per poc tu eh?. En fí, al menys algú que viatgi per altres que no poden, això si però, fes.nos participar del teu viatge en el teu blog.
Vinga, molts petons i que vagi molt bé.