divendres, 22 de maig del 2009

Primavera de roca, Maig 09

Primavera de roca calenta a Catalunya..
aquesta és una de les coses que es troben a faltar quan estàs por ahí, una trucada al mòbil que diu: demà anem al Cap del Ras.. trobar-te pel carrer amb algu que diu, aquesta tarda ens escapem a trepar?.. les coses sensilles de la vida a Manresa :)
al final, tot i que tard he recuperat les temporades..
temporada d'esqui, uns dies apurant la neu tardana que ens ha caigut aquest hivern, verge i pols a varies estacions.. i la temporada de roca calenta als pre-Pirineus, amb la plana verda i espectacular de Lleida.. tot amb els de sempre, companys d'objectius i amics de fatigues, assidus al manicomi
vertical..
un dia d'esportiva amb el Ricardo a Montserrat per entrar en contacte amb mi mateix i veure com de malament estic de forma :) bàsic per veure com em respon el dit del peu trencat per cap d'any..
a paritr d'aquí, uns dies per possar a lloc amb la bici, Collbaix i Montserrat, carregar les piles al roco..
apunt, tira milles que a mi m'esperen encara que sigui al bar..
al Fanal Nocturn, 255 metres 6a+ del Cap del Ras amb l'Oscar, via bastant equipada i llògica.. ideal per passar un dia relaxat, tastar l'alçada, disfrutant del paisatge, els voltors i la companyia.. això es lo meu, encara m'hen recordo i hem trobo a lloc desprès d'un any llarg..
a la Skylines, 365 metres 6a A2 a la Paret de la Font Freda amb el J, via per posar catxarros, de roca poc sòlida :), guapa i oblidada.. ideal si es porta aigua ;) amb vol inclòs a l'ultim llarg de 7 u 8 metres :(
la Eder, 650 metres V+ al Esperó de les Orenetes amb el Dani, via desequipada i amb algun tram de roca dolenta, semblant a les de la resta de la paret, on és important portar mooooolta aigua si vas de ressaca i sense dormir com nosaltres :)
l'Espero dels Maneirons, 100 metres 6b a la Paret del Grau amb el Dani, via guapa, equipada i de bona roca, idel per fer en un dia de repòs actiu ;)
la CADE, 550m 6c (V+ Ae) a la Paret d'Aragó amb el J per tancar la temporada una mica en forma, una clàssica que havia escalat amb el Pau al Novembre del 1998, fa un eternitat ja.. integral Manresa-Manresa en el dia, quasi sense dormir la nit anteriror ;), gran i mític recorregut com la molts dels CADE, semiequipada amb volts, te varis flaquejos i bona roca. Dia de calor amb núvol i vent, molta feina i gloria amb el regust de les coses ben fetes, tot i que ens liem en un llarg..
abans però de plega veles no em puc resistir de passar uns dies més al manicomi vertical..
uns dies d'esportiva amb els new climb team a Gelida i Malanyeu amb la calma del dia :) i al Gerro de Montserrat amb l'Stan i el J de 6c booons a l'hombreta..
la GAM, 190 metres V+/Ae o 6b al Bisbe amb l'Stan, reequipada amb volts passem un dia disfrutant de la muntanya màgica i tot el seu encant.. sopar a la bodega amb la gent, que qui dia passa any empeny..
un plaer ;)
per veure fotos

1 comentari:

Carles ha dit...

Namasté Guillem!

Viatger infatigable, renoi quants posts ja has fet!. La pic i pala al piri una passada, sobretot aquella cascada que amb la caloreta d’avui m’hi tiraria per molt fresca que estigués l’aigua! ;)))

Bé, segueix, segueix, ja trauré el nas més sovint, que sinó porta estona llegir-te. ;)))

Una abraçada, Carles.