dissabte, 30 de gener del 2010

Sydney, Gener 2010

ja fa dies que he emigrat al sud.. fins ara "bastant" liat i tot esperant un nou espai web he deixat passar el temps :)
aquí les coses són lentes i difícils, només per aparcar el cotxe, i quin cotxe ;) has de tenir estudis superiors o preguntar al que passi caminant, i no es broma :)
tot i ser una gran ciutat, la vida és fàcil.. i el ritme tampoc no el farà hernià..
una mica de jetlag no te'l treu ningú..
turisteo per veure el Harbour Bridge, l'Òpera, platges de Bondi, Bronti, Manly, Narabeen i algo de kite :).. jalos thailandesos, japonesos, pluges semitropicals, un sol abrasador ja que tenen el forat a la capa d'ozo que tenen just a sobre i algun que altre dia per còrrer o nedar.. aborrit no he estat, evidentment ;)
no és fàcil entendre com se'ls ha acudit de conduir per l'esquerra.. suposo que a ells el costa de veure que és difícil perquè els costa poc tocar la botzina.. em vaig enfadar amb un, quan em vaig posar contradirecció en un semàfor, quan estic fent marxa enrera per recuperar la posició el paio comença a pitar dient que te verd i vol passar!!! que dius: nen sinó em moc ho tens malament, relaxa't o em quedo al mig :) deixant petits contratemps està tot controlat ;)
això es molt gran i ha costat fer-me'n a la idea.. em sembla que serà més aviat una aventura ;)
entre veure-ho i preparatius pel viatge han passat els dies volant, tot esperant l'Oriol i al Santi, que cada dia que parlava amb ells canviaven el dia d'arribada a Sydney :P
total que al final van arribar al temps prudencial per escapar-nos a escapar a escalar a les Blue Mountains, que ja necesitava sortir de la city i vam fer un dos dies d'esportiva i una via de 120 metres de 4+ boníssima, eh :)
entre previsions nafastes de temps dolent i mals de caps ens hem dedicat a disfrutar de la platja, bons sopars i la tranquil·litat de la buena onda.. ara per ara deuen estar apunt d'aterrar a Bangkok camí de Barna
:)
de moment poc més, aquest és només per saludar..
sigui bonic
per veure fotos

9 comentaris:

Unknown ha dit...

Hola Guillem!
On vas amb aquest cotxàs!? Allà tothom va amb aquest nivell o és per impresionar al personal?
Les fotos em fan una enveja, estic d'exàmens i et veig a tu amb el descapotable, fent kitesurf, escalant amb aquells paisatges, aquelles platges, aquella fauna…
Disfruta molt nanu!

Oriol (cosí)

Inshala ha dit...

Ei xavalin!!!!!
Espero i desitjo que quan llegeixis això ja t'hagis posat en ruta, camí de la gran aventura!!!!!
Nosaltres varem arribar sans i estalvis després de l¡odissea de viatge i ara ens toca tornar a acompassar-nos al ritme i al dia dia d'aqui.....(fred, poca platja i poc sol!!!) però ja ho veus....explicant la nostra petita ruta per aquestes terres tan llunyanes
Desitjo moltíssim que disfruteu dels quilometres i quilometres que us queden :) i obviament dels racons que aneu trobant!!!!
Passeu-vos-ho molt bé i moltes gracies pels dies compartits amb tu i la Bridge!!!
Ens la veiem!!!
Ori

Inshala ha dit...

PD: Allò de la via llarga no era de 5???????!!!!!!!!!
jo que ja em pensava que era una miqueta més!!! :)
A veure quan pots penjar el link del nou blog!!!!
SIGUI BONIC!!!!!
Ori

manuel ha dit...

Vaja¡ Ja veig que a Sidney en lloc de coloms i pardals o a més, hi ha cacatues, ibis i guineus voladores.

Ha de ser xocant veure volar en llum de dia aquests ratpenats gegantins tot buscant fruits o nèctar en els arbres de la ciutat.

Diu que ha Indonèsia hi ha una espècie que supera els 150 cms. d'envergadura alar.

Al meu pati al vespre en revolotegen uns que deuen fer uns 15 cms. de punta a punta de les ales.

Si algun dia per algun error cosmològic n'apareix un dels altres entre els meus arbrets avisaré als bombers.

Salut

willy ha dit...

gueno tot arriba Oriol.. suposo que han anat be :)
ja estem on Ori, navegant a Jervy's i una via sportiva a Point Perpendicular.. po ha plogut 5 dels 7 dies que portem, pa verse matao.. i es el continent mes del planeta :( tampoc seras gaire a casa, si tot va be :)
si, tot es mes gran aqui Manuel, merci per les puntualitzacions ;) es un altre nivell de bitxos.. com em trobi un ratpenat de metro i mig em cago :)
un dia d'aquests mes..
sigui bonic

primavera ha dit...

Hooooola!
Per fi!
He estat 15 dies sense ordinador, i encara no funciona internet, i a l'escola no podia obrir els comentaris.
El dissabte vam anar a recollir el pesebre a l'alzina i l'Oriol ja ens va explicar moltes coses dels seu vistge, d'Australia i de vosaltres.
Ens van explicar que el ritme de vida no té res que veure amb el nostre. I que n'hi ha que condueixen en contra direcció i no s'hi atabalen.

Bé celebro que ja hagueu començat la volta. Disfruteu-la
Una abraçada molt gran per a tu i per a la Bridge.

Nuri

Roger ha dit...

D'illa a illa i tiro perquè em toca!!!
Quina mala vida que et pegues no? Crec que no ets conscient de l'enveja que em donen totes les activitats que fas, disfruta per mi!!!! Jo segueixo treballant i fent força esport. El meu "entrenador personal" (l'Esteve)m'ha fet un planning per anar a la piscina, surto a corre i amb bici sempre que puc. A part de jugar a futbol dos cops per setmana!!!
A veure si quan tornes em fas unes classes de kitesurf, ha de ser una sensació increible!!!
Molta sort amb aquesta gran aventura, salut i força!!!!!

Roger

Carles ha dit...

Namasté i Salutacions!

Avui he anat a l’Alzina i el camí semblava una pista de gel, amb candeleres també per tots els voltants del camí, feia un fred que pelava, però el paisatge que s’hi contemplava, no sé pas si és més bonic del que veieu aquí ;))))))

Això sí de ratpenats, no n’he vist ni un ;)))))) primer perquè ja es feia de dia i segon perquè a –7 graus la cosa pintava malament per emprendre un vol amb ales membranoses, tota una diferència de graus i vols amb el teu salt de kitesurf. ;)))))))

La millor foto per mi la que estàs al final de la paret, d’esquena contemplant el paisatge. Uf!!!!!!!!!!!! Preciosa!!!!!!!!! Ah sí! i la que sortiu els dos mentre fas la foto al vidre i es veu el pont de fons.... Uau!!!!!!!!!! Escolta nen! Ja saps que fan Correfoc per la Llum? qui et substituirà? ;))))))) Pensava que potser ho podria fer jo ;))))))) amb el fred que fa, segur que m’escalfo una mica ;))))))

Els cavalls al vent volaven impetuosos, portant tot l’amor que hi ha escrit, a paisatges lluminosos de nous horitzons als quals també ens apropem ;)))))))

Continueu el viatge per nostra nau, cuideu-vos molt i passeu-vos-ho molt bé.

Una abraçada, Carles.;))))))

Lali ha dit...

Ja sabia que hi havia "noves" però encara no m'havia pogut conectar. Què dir? Com sempre ens deixes amb la boca oberta!
Records a la Bridge.
Lali