dilluns, 20 de juliol del 2009

Tailandia nord, Juliol 09

Després de la visita fugaç a Cambotja ens dirigim a Pak Chong, porta d'entrada al Parc Nacional Khao Yai, resera de jungla entre muntanyes.. elefants, serps, aranyes, cocodrils, óssos i sangoneres.. no es que veiguem molt però el recorrem amb moto i autoestop tant tranquils fins que hem de sortir corrents perseguits pels primers >)
d'aquí al nord, Ayutaya i Sukotahi capitals del regne de Siam, imperi anterior a la dinastia Rama acutal, que va desplasar la capital al actual Bangkok..
Ayutaya es un poble gran envoltat de rius, on al centre hi ha els temples o Wats.. Sukotahi en canvi ha crescut deixant els wats a una banda, tot i que son el seu motor turistic.. ambdos ciutats foren saquejades, cremades i destruides pels birmans.. d'aquí que actualment quedin només les ruines reconstruides del que van ser..
al nord queda Chang Mai, 2a ciutat del pais, ciutat de la ciuna i porta d'entrada al triangle del or (triple frontera Laos, Birmania i Tailandiesa on històricament s'ha cultivat i desenvolupat el comerç i trafic d'opi..)
pendre vistes, un curs de masatge tailandès i llogar una moto q ens potara a Pai i Mae Hong Son, 500 km de curves com la carretera de Moià entre jungla, arrossars, pobles i cases aillades on pots trobar gallines, branques o gosos a cada curva.. per sort tot bé i només unes estones de pluja >)
Pai és un poble perdut entre muntanyes, lloc tranquil, de bons colors a les postes e ideal per plantar mariguana,va ser escollit als 70 per hippies desenganyats de la vida occidental >) ara com a destí tursític hi ha de tot, des de bungalows sobre un camp d'arros per 5$ a un cafe expresso per 2$..
Mae Hong Son són les cases que trobem al final de les curves >) poble tranquil te un bon Wat blanc d'alt d'un turó on veure els verds a l'horitzó..
dies de Patai, Pat See Eiw i sopes de Noddles, algun arròs super picant i bons currys.. he guanyat 4 kg, tot la dieta del bikini al traste >(
d'aquí volant a les illes i platges del sud.. po aixo serà un altre dia..
una abrazada a tod@s
per veure fotos
per veure video moto 1
per veure video moto 2

8 comentaris:

Carles ha dit...

Namasté Guillem!


A les fotos, només surt una moto, deu ser la teva supermoto! ;))) Jo que volia gaudir visualment després de la teva descripció en paraules d’aquest fragment del viatge. No ens pots deixar amb el caramel sense donar-nos-el!. Bé, espero que algun dia les puguem veure, ja sé que la tecnologia té aquestes coses.

Veig que tot va bé, me’n alegro. Esperarem veure aquestes illes i platges del sud.

Disfruta’t i gaudeix del món!

Roser ha dit...

Peazo moto nen!!!! Po estic amb el Carles... VOLEM MÉS FOTOS!!!! Ha de ser brutal això de córrer davant d'un elefant...jejeje...me l'imagino amb ulleres i bufanda d'aviador tot darrera vostre ;)Tot plegat, quina fauna més amable eh??? Bueno, restem a l'espera....
Petons ;)

R

Paloma ha dit...

Hola!
Doncs jo sí que he vist totes les fotos.He clicat a la dreta, on posa: "nord Tailandia, Juliol 09" i ha sortit tot.
No sé què és el que m'ha agradat més:els paisatges, els colors, la gent, els Wats,les cabanyes, la atractiva parella que volta per allà...El que és segur que no m'agradaria trobar es aquest grupet d'elefants. Em quedaria glaçada de por. Son macos,per això!
Que acabeu de disfrutar la resta del viatge!

Carles ha dit...

Uau! Gràcies Paloma, ara si que també les he pogut veure, i són una passada!!! Quines instantànies!! Es veu també que hi ha una bona sensibilitat femenina que capta bones mirades! ;)))

Arreveure!

Albert ha dit...

Com sempre, sorprès i sense paraules del que veig al teu blog. Me n'alegro molt de veure't disfrutar del viatge... vaja, no en dubtava gens.
Totes les fotos les tires tu? En tot cas magnífiques.
Merci per portar-nos a la motxilla mitjantçant el blog!
Cuideu-vos!
Ens veiem ben aviat.
Albert.

primavera ha dit...

Guillem,
Aquí, avui dia de dol:
4 bombers del GRAF de Lleida han mort a l'incendi dels Ports de Beseit. N'hi ha 2 més de ferits.
Mala sort.

La vida té les dues cares de la moneda.
Disfruteu del viatge. Gràcies per compartir-lo.
Una abraçada molt gran
Nuri

Anònim ha dit...

Carai nano, quines experiències!!!

Tu vius de vacances i de tant en tant treballes, no?
Hem disfrutat molt veient les fotos, ja ens en faràs cinc cèntims quan ens veiem.

Nosaltres també ens preguntem si totes les fotos són teves... i també ens ha agradat l'atractiva parella que volta per allà...

Bé, ja ho veus és una mica d'enveja sana, o no.

En tot cas fantàstic, i com diu la Núria és cert que hi ha moltes semblances en les colors, l'expressió de la cara,...

Bé, maco, segeix disfrutant de la vida com ja fas i vivint el present amb intensitat.

Una abraçada molt forta i fins aviat. I records a la Bridge.

Mercè I Esteve

Anònim ha dit...

i just saw the moto videos...wow! i am a good camerawoman ;)
thinking about our adventure together...happy days
bridge xx