diumenge, 26 de juliol del 2009

Tailandia sud, Juliol 09


entre vols i retrassos, tot el dia de transports fins la primera platja..
comencem pel mar d'Andaman, on teoricament haurem de tenir el pitjor temps.. Krabi seria Mataró i Ao nang Lloret de mar sense parc aqüatic ;) punts de partida per visitar la petita peínsula de Raelly, paradís dels escaladors.. platges blanques voltades de parets de calcari desplomades plenes xorreres (estal·lactiteis).. lloc turístic per excel·lència encara conserva una mica d'essència, si més no en temporada baixa.. uns dies d'escalant esportiva entre catalans :),
relax i controlar la meteo per fer plans..
A Ao nang lloguem el vespino Rossi per perdre'ns pel voltant, un dia ens escapem a Talen Bay i donem la volta amb kayak a una illa entre bosc de manglars amb monos, algun rèptil gros i tempestes.. desembarquem a un parell de platges salvatges i evitem aglomeracions d'una manera envejable :)
al final convençuts pel temps anem a Ph
i Phi Island de pac tots el catalans, només arribar, veient el boom turístic que s'hi ha desenvolupat allà, decidim sortir corrent amb un long boat (barca de la foto) a l'altre banda de la illa, localitzem una platge paradisiaca de camp base, on passar els 3 dies.. passeig per les illes, unes vies d'escalada friky i les dues millors inmersions q vaig fer durant el viatge, tortuga menjant a un metre, peixos pallassos, peixos lleo, tauro lleopart, cavallets de mar.. pa ver-lo i mirar-lo :)
d'aquí sortim a veure les illes del golf de Tailandia, directe a Kao Tao, on l'Olga i la Silvia ens esperen per sopar i fer unes inmerions, aquí hi ha més corall però la vida submarina està més degradada.. no en va és un dels punts sobretot més barats i poder guapos on estudiar l'Open Water a nivell mundial.. a aquí hi ha més palmeres, la roca que alfora per tot arreu és un granit negre carbó, que contrastat amb el verd fresc de la vegetació i el blanc pur de la sorra coralina.. serviria per imatge de fons al primer pla de la cara del curro d'alcon viages :)
en 40 hores, 32 de les quals assegut em trobo celebrant l'aniversari de l'Azo a la terrasa del PQSI amb una bona ampolla de vi, per què no? ;)
colorin colorado a las fotos del al lado.. fotos

2 comentaris:

Carles ha dit...

Namasté Guillem!

Apa nen, al final vas anar al lloc més bonic de Tailandia. Que vas arribar a veure alguna platja verge dins d’un dels illots? Bé, veig que vas aprofitar l’avinentesa per escalar-nos. ;) Cuida’t de la calor i del foc!
Arreveure!

primavera ha dit...

Hola!
D'on heu tret aquests nens i nenes tant guapos? Us vau colar en una escola?

Quina enveja que em feu voltant en caiac per aquests llocs i nedant entre peixos de colors! Realment sembla el paradís! No hi havia crancs entre els manglars?
Petons

Núria